Skip to main content

Γκριμάου: «Σταματήσαμε τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού»

 Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετάτην νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 77-68, τονίζοντας ότι οι μπλαουγκράνα επικράτησαν, γιατί σταμάτησαν την τακτική των ερυθρολεύκων.

Ο κόουτς Ρότζερ Γκριμάου δήλωσε ότι: «Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά και αμυντικά, σταματήσαμε τα επιθετικά "όπλα" του Ολυμπιακού. Μπορώ να πω ότι κάναμε πολύ καλό δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με επτά πόντους αλλά σκοράροντας δυο τρίποντα και ένα δίποντο, καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, καταφέραμε να σταματήσουμε την τακτική του Ολυμπιακού και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Για το comeback της Μπαρτσελόνα: «Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός μάς τιμώρησε με 3-4 ίδιες επιθέσεις. Εμείς αλλάξαμε εκείνη τη στιγμή την άμυνά μας στο pick-n-roll που ήταν στην κορυφή. Καταφέραμε να επιστρέψουμε. Ξέρουμε ποια είναι η δύναμη του Ολυμπιακού, μπορεί μέσα σε ένα πεντάλεπτο να κάνει σερί 7-0, 8-0 και να πάρει το προβάδισμα. Καταφέραμε με την άμυνά μας να το σταματήσουμε. Είχαμε υπομονή στην επίθεση και καλές επιλογές».