Skip to main content

Euroleague- Παρτιζάν:«Οποιαδήποτε προσβολή ή ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο βλάπτει άμεσα τον σύλλογό μας»

Η Παρτιζάν για την 5η αγωνιστική της Euroleague ετοιμάζεται να αγωνιστεί εναντίον του Ερυθρού Αστέρα για το μεγάλο ντέρμπι της Σερβίας την Πέμπτη (26/10, 19:30) και εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της να είναι όσο πιο προσεκτικοί γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ασπρόμαυρων: 

« Αγαπητοί θαυμαστές, 

Κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και αγοραστές μικρού αριθμού ημερήσιων εισιτηρίων για το επερχόμενο ντέρμπι της EuroLeague, η Παρτίζαν σας προσκαλεί να δείξετε για άλλη μια φορά γιατί οι οπαδοί της Παρτίζαν θεωρούνται το καλύτερο κοινό μπάσκετ στον κόσμο αύριο στην Stark Arena.

Ο σύλλογος απευθύνει έκκληση στη συνείδηση όλων των παρευρισκομένων στην αίθουσα να εκδηλώσουν την αγάπη τους για τους ασπρόμαυρους μέσα από θετικά συναισθήματα και υποστήριξη στους παίκτες της Παρτίζαν και τον προπονητή.

Οποιαδήποτε προσβολή ή ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο βλάπτει άμεσα τον σύλλογό μας, ενοχλεί άμεσα την ομάδα μας στο γήπεδο.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε δυνατά την ομάδα της Παρτίζαν στη νίκη, με μέγιστο σεβασμό για όλους τους παράγοντες του γηπέδου!

Οι πύλες της Stark Arena θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η Παρτίζαν καλεί τους φιλάθλους να έρθουν νωρίς, για να μην δημιουργηθεί κόσμος κατά τα κοντρόλ στις εισόδους.

Παρτίζαν και μόνο Παρτίζαν!"