Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη μέσα στο Βερολίνο

Με 3 αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να παίζει κόντρα στην Άλμπα θέλοντας να συνεχίσει με εκτός έδρας νίκη τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ταξιδέψει στο Βερολίνο χωρίς τους Χουάντσο Εργνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον Τούρκο τεχνικό να υπολογίζει πλέον στους Σλούκα, Βιλντόσα και Ναν που αναμένεται να... συστηθεί στο κοινό της Euroleague.

Ο ΠΑΟ έχει ρεκόρ 2-4 και θέλει  να φύγει από τη γερμανική πόλη με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του προκειμένου να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην 8αδα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη προκειμένου να βελτιώσουν το ρεκόρ τους καθώς έχουν μόλις 1 νίκη σε 6 ματς. 

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μίλαν Νέντοβιτς, Λούκα Καρντούμ και Αλμπέρτο Μπαένα.

Σε άλλα παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη 2η θέση με 5 νίκες σε 6 ματς και θέλει να διατηρηθεί εκεί αφού υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα που έχει 2 νίκες σε 6 ματς και θέλει να κάνει τη... «ζημιά» στους μπλαουγκράνα προκειμένου να πλησιάσει σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι που κλείνει την 7η αγωνιστική είναι ένας... γαλλικός εμφύλιος καθώς η Μονακό φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο Πριγκιπάτο, με την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να παλεύει για την 5 της νίκη, ενώ από την άλλη εκείνη του Τζιανμάρκο Ποτσέκο θέλει να φτάσει μόλις στη 2η νίκη της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 10/11:

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός (21:00, Novasports Prime)

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 4)

Μονακό - Βιλερμπάν (22:00, Novasports 5)