Skip to main content

Μεσίνα:"Ο Πάνγκος δεν είναι ο κατάλληλος παίκτης για να βοηθήσει την ομάδα"

Ο Έτορε Μεσίνα έβγαλε... στην σέντρα τον Κέβιν Πάνγκος λέγοντας πως δεν είναι ο σωστός παίκτης για την Αρμάνι. Επιπλέον, αποκάλυψε την επιθυμία του Νέιπιερ να επιστρέψει στο Μιλάνο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η βάση αυτού του άσχημου ξεκινήματός μας είναι ένα μεγάλο λάθος που έκανα. Δεν έχουμε τον κατάλληλο οδηγό για το αυτοκίνητό μας. Ο Πάνγκος δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα μας να παίξει με συγκεκριμένο τρόπο και δεν έκανα τις κατάλληλες προσαρμογές για να απλοποιήσω το παιχνίδι, λέγοντάς του να πασάρει περισσότερο στους δύο ψηλούς μας, τον Μέλι και τον Φόιγκτμαν. Αν παίζαμε ένα πιο απλό παιχνίδι, θα είχαμε λιγότερα λάθη, τα οποία μας στοίχισαν κάποιες ήττες

Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Ίσως έπρεπε να καταλάβω πως κάτι συμβαίνει με τον Πάνγκος όταν από back up πόιντ γκαρντ στους Καβαλίερς βγήκε εκτός ροτέισον μέσα σε μερικούς μήνες"!

" Ο Νέιπιερ το καλοκαίρι είπε πως θέλει να μείνει, αλλά αύξησε τις απαιτήσεις του. Του είχαμε ήδη προσφέρει τριπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο και τώρα στέλνει μηνύματα σε φίλους του και λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει".