Skip to main content

Euroleague - Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με διπλό τη «διαβολοεβδομάδα»

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά η «διαβολοεβδομάδα» της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της κορυφαίας διοργάνωσης. 

 Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να αντιδράσει και μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τη Μπασκόνια θέλει να επιστρέψει στις νίκες κάνοντας το ρεκόρ της 4-4. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους χωρίς τους ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοβ, με τον Λουκ Σίκμα να επιστρέφει στην αποστολή. 

Από την άλλη η Μακάμπι έχει 4 νίκες και 2 ήττες σε 6 αγώνες, με την ομάδα του κόουτς Κάτας να θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Το Μακάμπι - Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 21:05 και θα μεταδοθεί από το Novasports Start. 

Σε άλλα ματς, Μονακό και Εφές έρχονται αντιμέτωπες στο Πριγκιπάτο, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στην 6η νίκη τους σε 8 αγώνες, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλησιάσουν στην 8αδα πηγαίνοντας στο 4-4.

Στη Μπολόνια θα γίνει το ιταλικό «ντέρμπι» με τις Βίρτους και Αρμάνι να συγκρούοντια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να κάνουν την 6η τους νίκη ενώ από την άλλη οι κόκκινοι την 3η τους.

Στην Ανδαλουσία θα γίνει ο... ισπανικός εμφύλιος, με τη Βαλένθια να φιλοξενεί τη Ρεάλ. Οι πορτοκαλί θέλουν να σπάσουν το αήττητο της «Βασίλισσας» που κρατά 6 αγώνες και ταυτόχρονα να επιμείνουν σε υψηλές πτήσεις. Από την άλλη ομάδα του Τσους Ματέο θέλει να συνεχίσει με νίκη προκειμένου να διατηρηθεί χωρίς ήττα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας πριν έρθει στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό θέλει να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε, με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου να θέλουν να φτάσουν στο 3ο θετικό τους αποτέλεσμα, ενώ η τουρκική ομα΄δα στο 6ο. Η μάχη των πάγκων είναι ελληνική με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Δημήτρη Ιτούδη να έρχονται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 14/11:

Μονακό - Αναντολού Εφές (20:00, Novasports Start)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (21:05, Novasports Prime)

Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 3)

Βαλένθια - Ρεάλ (21:30, Novasports 5)

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε (21:45, Novasports 6)