Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Τρίτης 14/11

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά την Τρίτη 14/11 η 8η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Μονακό - Αναντολού Εφές: Η γαλλική ομάδα θα παίξει εν πλήρει συνθέσει. Οι Τούρκοι θα παίξουν χωρίς τον Οζντεμίρογλου, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπράιαντ και Γιλμάζ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Η ομάδα του Όντετ Κάτας δεν αντιμετωπίζει απουσίες. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο: Ο Λούκα Μπάνκι θα παρατάξει τους ασπρόμαυρους στο ιταλικό ντέρμπι χωρίς τους Ακίλε Πολονάρα και Τζόρνταν Μίκι. Από την άλλη από τη σύνθεση των κόκκινων θα απουσιάσει ο Μπίλι Μπάρον

Βαλένθια – Ρεάλ: Οι πορτοκαλί θα παραταχθούν χωρίς τους Τζάρεντ Χάρπερ, Κρις Τζόουνς και Μάρτιν Χέρμανσον. Από την άλλη η «Βασίλισσα» θα παίξει χωρίς τους Κάρλος Αλοθέν και Έλι Εντιαγιέ.

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Άνταμ Χάνγκα, τον Μάρκο Σιμόνοβιτς, τον Μπράνκο Λάζιτς και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα. Από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης θα παρατάξει την τουρκική ομάδα χωρίς τους Ντισόν Πιέρ, Σερτάκ Σανλί, Μετέκαν Μπίρσεν και Ραούλ Νέτο, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Καλάθης - Γκούντουριτς.