Skip to main content

Ανατροπή με  Σάρας, αναλαμβάνει για 2,5 χρόνια την Φενέρμπαχτσε

Ανατροπή δεδομένων, αναφορικά με το «φλερτ» ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον Λιθουανό προπονητή να δίνει τα χέρια με τους Τούρκους, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Φενέρ, αντί του Δημήτρη Ιτούδη, για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Σάρας ήταν ο πρώτος στην λίστα των ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε, μετά την απόφαση τους να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του Δημήτρη Ιτούδη, όμως οι πρώτες επαφές δεν ήταν αυτές που θα ήθελαν οι Τούρκοι.

Ο Γιασικεβίτσιους είπε αρχικά όχι στον GM των Τούρκων, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, με τους τελευταίους να πηγαίνουν στο «plan B» που άκουγε στο όνομα Αντρέα Τρινκιέρι.

Παράλληλα, όμως, οι ιθύνοντες της Φενέρ δεν είχαν… κάψει εντελώς την περίπτωση Σάρας, το αντίθετο μάλιστα, καθώς το «ψηστήρι» στον Λιθουανό προπονητή ανέλαβε ο ισχυρός άνδρας των Τούρκων, Αλί Κοτς. Ο πρόεδρος της Φενέρ κατάφερε, τελικά, να πείσει τον Λιθουανό, με τον Γιασικεβίτσιους να δίνει τα χέρια με τους Τούρκους για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, συμφωνία η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ γρήγορα.