Skip to main content

Αταμάν: «Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό έκανε ο Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο τεχνικό να υποστηρίζει ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει από οποιαδήποτε έδρα εφόσον έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των πράσινων:

Για το πόσο αισιόδοξος είναι ότι ο Παναθηναϊκός AKΤOR μπορεί να πάρει την νίκη στο Μονακό:

«Αν ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε εκτός έδρας".

Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού AKTOR να πάρει νίκη εκτός έδρας στην EuroLeague: 

«Εμείς προσπαθούμε να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, κόντρα στην Άλμπα και την Βιλερμπάν. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, δεν βρίσκονται στις υψηλές θέσεις.

Αυτά τα δύο παιχνίδια που δίνουμε εκτός έδρας, αρχικά με τη Μονακό και μετά την Αρμάνι, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να πάρουμε νίκες σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό». 

Για το προφίλ της Μονακό:

«Έχει παίκτες στην περιφέρεια με ικανότητα στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Γουόκερ και ο Ντιάλο, αλλά κι εμείς έχουμε καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να μην κάνουμε λάθη