Skip to main content

Euroleague - Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Μπολόνια

Με 5 αναμετρήσεις ξεκινά η πρώτη μέρα της 15ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ξεκινά τη «διαβολοβδομάδα»  με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε με όλα της τα όπλα στην Ιταλία, με τον Άλεκ Πίτερς να επιστρέφει στην αποστολή των ερυθρόλευκων, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Μήτρου - Λονγκ αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο 2ο γύρο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν 7 νίκες και 7 ήττες και θέλουν τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά 8αδας, ενώ η ιταλική ομάδα έχει ρεκόρ 10-4 και θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Σε άλλα ματς ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Ρεάλ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να θέλει να κάνει μια μεγάλη νίκη «πληγώνοντας» τη «Βασίλισσα» που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της  βαθμολογίας.

Η Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέλουν να αποφύγουν τις... εκπλήξεις, αλλά και τους Γερμανούς να είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν τη ζημια.

Η Μακάμπι παίζει στο Βελιγράδι κόντρα στη Μπασκόνια, με τις δυο ομάδες να έχουν το ίδιο ρεκόρ (8-6) θέλοντας τη νίκη προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογική κατάταξη.

Η Βαλένθια θέλει να κάνει νέα νίκη, καθώς μετά την άλωση του ΣΕΦ θέλει να νικήσει και την Παρτιζάν αυτή τη φορά επί ισπανικού εφάφους. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου

Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ 20:00

Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα 21:00 

Μακάμπι - Μπασκόνια 21:05 

Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός 21:30

Βαλένθια - Παρτίζαν 22:00