Skip to main content

Γκριγκόνις: «Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν»

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μονακό, με το τρίποντο που σημείωσε στο φινάλε, με τον Λιθουανό, με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, να κάνει λόγο για… ληστεία!

Αναλυτικά ο Γκριγκόνις μίλησε:  

Για το πόσες φορές έκανε το ίδιο πράγμα: "Στην καριέρα μου δεν ξέρω, αλλά μάλλον 4-5 φορές, δεν είναι τρελός αριθμός. Είμαι απλά πολύ ευλογημένος που για παράδειγμα σήμερα, όλα πέρασαν μέσα από το χάος και ο Ντίνος μου πάσαρε και το έβαλα, ήταν καλό σουτ. Είμαι απλά ευλογημένος και χαρούμενος".

"Δεν θέλω να βιάζομαι. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας. Τα εκτός έδρας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά σήμερα είμαστε απλά χαρούμενοι".

Για το πώς θα περιέγραφε το παιχνίδι: "Μία ληστεία . Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν. Πολλά πράγματα έγιναν. Μπορώ να μιλάω για το παιχνίδι για ώρες. Κλέψαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τα πάντα για να μας αφήσουν να κλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά στο τέλος ήμασταν τυχεροί".