Skip to main content

Euroleague - Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός, τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Πόλης

Με 7 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 28/12 η 17η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα προσπαθώντας να χτίσει ένα σερί νικών, ενώ τα βλέμματα του κοινού θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, με τις Εφές και Φενέρ να έρχονται αντιμέτωπες.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να φτάσει στη 10η νίκη της προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά 4αδας, ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει μείνει κάπως πίσω με ρεκόρ 6-10.

Εκτός για τους πράσινους παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου που θα μπει στη δράση με τη νέα χρονιά, ενώ ο Ματίας Λεσόρ κατά πιθανότητα θα αγωνιστεί, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί λίγο πριν το ματς. Από την άλλη οι Σέρβοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταοδοθεί τηλεοπτικά Novasports Prime.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει εκείνη μεταξύ Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι της Πόλης, με τους μπλε να «καίγονται» για τη νίκη αφού μέχρι στιγμής έχουν μείνει αρκετά πίσω με ρεκόρ 7-9. Αντίθετα η ομάδα του Γιασικεβίτσιους είναι σε λίγο καλύτερη θέση καθώς έχει 9 νίκες και 7 ήττες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 28/12:

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (19:30, Novasports 5)

Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια (19:30, Novasports 2)

Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00, Novasports 4)

Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 3)

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports Prime)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (21:30, Novasports 6)

Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια (21:30, Novasports Start)