Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 28/12

Με 7 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 28/12 η 17η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας.

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (19:30, Novasports 5): Εκτός αναμέτρησης θα μείνουν από την Εφές οι Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις, Ντόγκους Οζντεμίρογλου και Ερκάν Γιλμάν, ενώ αμφίβολος είναι ο Τίμπορ Πλάις. Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε παρατάσσεται χωρίς τους Μετέκαν Μπίρσεν και Ραούλ Νέτο.

Παρτίζαν - Βίρτους Μπολόνια (19:30, Novasports 2): Εκ μέρους της σερβικής ομάδας εκτός παραμένουν οι Αλέκσα Αβράμοβιτς και Άλεν Σμάιλαγκιτς, ενώ πριν το ματς θα κριθεί η συμμετοχή των Πι Τζέι Ντοζίερ και Ούρος Τριφούνοβιτς. Από την άλλη, από τη σύνθεση της Βίρτους θα λείψει ο Τζόρνταν Μίκι.

Ζάλγκιρις Κάουνας - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00, Novasports 4): Η λιθουανική ομάδα δε θα έχει στην αποστολή της τον Άρνας Μπουτκεβίτσιους, ενώ από την άλλη οι Ισραηλινοί θα περιμένουν τον Μπάλντγουιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 3): Οι Γάλλοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Νάντο Ντε Κολό, ενώ από την άλλη ο κόουτς Τσους Ματέο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γκερσόν Γιαμπουσελέ, Μάριο Χεζόνια, Γκάμπριελ Ντεκ και Ρούντι Φερνάντεθ.

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports Prime): Εκτός για τους πράσινους παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου που θα μπει στη δράση με τη νέα χρονιά, ενώ ο Ματίας Λεσόρ κατά πιθανότητα θα αγωνιστεί, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί λίγο πριν το ματς. Από την άλλη οι Σέρβοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια (21:30, Novasports 6): Ο Έτορε Μεσίνα δεν έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μίροτιτς, Μαοντό Λο και Γκάμπριελ Ρίτσι, ενώ από την άλλη για τους Βάσκους αμφίβολος παραμένει ο Κοστέλο.

Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια (21:30, Novasports Start): Η γερμανική ομάδα θα παίξει χωρίς τον Κάρσεν Έντουαρτς, ενώ από τους Ανδαλουσιάνους θα λείψουν οι Βίκτορ Κλαβέρ, Τζάρεντ Χάρπερ, Σέμι Οτζελέγιε, Στέφαν Γιόβιτς και Ντάμιεν Ίνγκλις.