Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Κομβικό παιχνίδι με Βαλένθια, να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα και στην διστακτικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με δηλώσεις του στο περιθώριο της αναχώρησης του Ολυμπιακού, με προορισμό την Ισπανία, μίλησε για το επερχόμενο ματς με την Βαλένθια (8/2, 21:30), για τα λάθη του πρώτου γύρου που δεν πρέπει να επαναληφθούν, αλλά και την επιστροφή στα παρκέ του Μουστάφα Φαλ.

Αναλυτικά ο Λαρεντζάκης μίλησε:

Για το ματς με την Βαλένθια:

«Είναι πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι. Σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε την Βαλένθια, έχει από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε την πίεση».

Για την σκληράδα της Βαλένθια:

«Ξέρουμε και είναι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα, αυτή η άμυνα και η νοοτροπία του σε κάθε φάση δίνουμε το 100% και παίζουμε με μεγάλες και πολλές επαφές. Από εκεί και πέρα, ξέρουμε τα μειονεκτήματα της Βαλένθια και πάμε εκεί για να τα εκμεταλλευτούμε».

Για την σύγκριση του αγώνα της Πέμπτης με αυτό του πρώτου γύρου:

«Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του ΣΕΦ. Ήταν πολύ καιρό πριν. Να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα και στην διστακτικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς».

Για την επιστροφή του Φαλ:

«Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στην συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού».