Skip to main content

Ντόντσιτς: «Το να κερδίσει η Ρεάλ B2B τίτλους είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχω σιγουριά για εκείνους» (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς, μετά την Ευρώπη, κατακτά και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τον Σλοβένο, όμως, να μην ξεχνά το πέρασμα του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, με δηλώσεις του στην κάμερα της Euroleague, ο ηγέτης των Μάβερικς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Καστιγιάνοι θα κάνουν το B2B, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Φακούντο Καμπάτσο.

"Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο είναι οι συμπαίκτες, οι προπονητές, τα παιδιά που πέρασα πολύ χρόνο μαζί τους, ακόμη και το ιατρικό επιτελείο, οι φυσιοθεραπευτές, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τον σύλλογο", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντόντσιτς, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στοκ Καμπάτσο, λέγοντας:

"Ο Φάκου είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με πολλή ενέργεια, εξαιρετικός δημιουργός, εξαιρετικός σκόρερ. Οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες της Ρεάλ. Θα τον χρειαστούν".

Ο Σλοβένος ολοκλήρωσε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ανάδειξη της Ρεάλ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη σερί σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Το να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης back-to-back τίτλους, θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πραγματικά καλές. Αλλά είμαι βέβαιος. Έχουν μια μεγάλη ομάδα, εξαιρετική προπονητική. Για αυτό έχω σιγουριά για εκείνους".