Skip to main content

Ρεάλ Μ.: Τέλος η σεζόν για Ντεκ, χάνει το Final Four της Euroleague

Απίστευτη η κακοδαιμονία για τον Γκάμπριελ Ντεκ, καθώς θα χάσει το μεγάλο ραντεβού του Final Four, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Βαλένθια.

O τραυματισμός του Αργεντινού φόργουορντ αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός,  με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να δείχνουν ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, ζημιά που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, πως ο Τσους Ματέο χάνε ένα σημαντικό μέλος του ρόστερ, στην προσπάθεια της Βασίλισσας να υπερασπιστεί τον θρόνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Φυσικά ο Ντεκ θα απουσιάσει από τον ημιτελικό του Βερολίνου, απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ να σημειωθεί πω ο Αργεντινός είχε λείψει και από τον περσινό τελικό του Κάουνας, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και πάλι λόγω τραυματισμού.

Να θυμίσουμε πως την φετινή σεζόν ο Ντεκ μέτρησε 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 21'13" σε 28 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην ACB είχε 8.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 τελικές πάσες αγωνιζόμενος για 20'49" σε 23 αναμετρήσεις.