Skip to main content

Euroleague Final Four – Κερδίζει την μάχη της εξέδρας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Final Four της Euroleague, την ίδια ώρα που οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να… βάψουν κόκκινο το Βερολίνο!

Συγκεκριμένα, στην γερμανική πόλη αναμένεται να βρεθούν τουλάχιστον 4,5 χιλιάδες φίλαθλοι των Πειριαωτών, οι οποίοι… μαγείρεψαν πριν πεινάσουν! Και αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων προήλθε από αγορές που έγιναν από πολύ νωρίς, πριν καν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην μεγάλη μπασκετική γιορτή.

Από εκεί και πέρα, έντονο θα είναι και το πράσινο χρώμα στις εξέδρες καθώς 2,5 με 3 χιλιάδες εισιτήρια έχουν καταλήξει σε φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός της Φενέρμπαχτσε ανέρχεται στα 2 με 2,5 χιλιάδες. Όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει εξασφαλίσει περίπου 500 εισιτήρια.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν και περίπου 4.000 «αδιευκρίνιστα» εισιτήρια, τα περισσότερα των οποίων έχουν προκύψει από μεταπωλήσεις όσων έσπευσαν να αγοράσου νωρίς και στην συνέχεια αποφάσισαν να τα παραχωρήσουν. Έτσι, δεν γνωρίζουμε αυτός ο αριθμός εισιτηρίων σε τι… χρώματος χέρια έχουν καταλήξει.