Skip to main content

Παρτιζάν: Πειθαρχική δίωξη κατά του Καμπόκλο, για το ταξίδι του στο Ορλάντο

Πειθαρχικά μέτρα κατά του Μπρούνο Καμπόκλο παίρνει η Παρτιζάν, μετά την απόφαση του παίκτη να ταξιδέψει χωρίς την σχετική άδεια στο Ορλάντο, πριν την έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος Σερβίας, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η πλευρά του παίκτη επικαλέστηκε υποχρεώσεις του παίκτη με την Εθνική Βραζιλίας, με την Παρτιζάν, όμως να μην επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο και με ανακοίνωση της να τονίζει ότι κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες κατά του Βραζιλιάνου.

Αναλυτικά:

"Ο σέντερ της Παρτίζαν, Μπρούνο Καμπόκλο, παραβίασε κατάφωρα χθες την πειθαρχία του συλλόγου και αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα πριν από τον τελικό της Σούπερ Λιγκ Σερβίας. Ο παίκτης ταξίδεψε στο Ορλάντο χωρίς την άδεια του συλλόγου και χωρίς καμία ειδοποίηση, φέρεται να έχει υποχρεώσεις στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Η Παρτίζαν δεν έχει αποδεχτεί ποτέ τέτοιες κινήσεις παικτών στην ιστορία της και θα λάβει όλα τα νομικά μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποχωρώντας οικειοθελώς από την ομάδα, ο Μπρούνο Καμπόκλο δημιούργησε προηγούμενο και έτσι άφησε τους συμπαίκτες του χωρίς βοήθεια στον τελικό. Αμέσως κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του παίκτη.

Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε εικασία στο κοινό, η Παρτίζαν επιβεβαιώνει ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του Μπρούνο Καμπόκλο έχουν διευθετηθεί έγκαιρα και ότι τα χρήματα δεν μπορούν να είναι η αιτία της οικειοθελούς αποχώρησής του.

Αυτή τη στιγμή, ο σύλλογος έχει μια επιλογή στο συμβόλαιο να κρατήσει τον παίκτη για την επόμενη σεζόν και η απόφαση για περαιτέρω κινήσεις θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες"