Skip to main content

«Πρώτος στόχος της Παρτιζάν ο Τσίμα Μονέκε, ο Λεντέι βρίσκεται στην έξοδο»

Το σερβικό ΜΜΕ, telesport.rs αποκαλύπτει ότι ο Τσίμα Μονέκε είναι πρώτος στόχος της Παρτιζάν, με τους ασπρόμαυρους να βρίσκουν στο πρόσωπο του Νιγηριανού τον αντικαταστάτη του Λεντέι ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο.

Ο Μονέκε δεσμεύεται με τη Μπασκόνια με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και ως εκ τούτου η περίπτωσή του θα είναι δύσκολη. Εξάλλου οι Σέρβοι δημοσιογράφοι δεν έχουν προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, με τη μόνη είδηση που βγαίνει να είναι ότι ο φόργουορντ των κυανέρυθρων είναι στις προτεραιότητες του Ομπράντοβιτς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Τέλος, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο παίκτης της ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Ο Μονέκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 34 συμμετοχές, έχοντας 13.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσον όρο, μένοντας στο παρκέ 25 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Telesports:

«Η Παρτιζάν θέλει να φέρει τον Τσίμα Μονέκε! 💥

Ο εξαιρετικός πάουερ φόργουορντ είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος βρίσκεται σε έξοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα». 👀