Skip to main content

Το αντίο του Κάνααν στον Ολυμπιακό: «Πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς» (pic)

Ο Αίζάια Κάνααν αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Αμερικανό γκαρντ, με ανάρτηση του στο Instagram, να αποχαιρετά την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά:

"Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν υπέροχες. Back-to-back Final Four, όλα τα κύπελλα στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη σεζόν. Δεν καταφέραμε τον απόλυτο στόχο που ήθελα να πετύχω με αυτόν τον οργανισμό, όμως σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και αυτό είναι που χρειαζόμουν. Έχτισα πολλές σχέσεις και πολλές φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα αδέλφια μου: Πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και στη Θύρα 7: Πραγματικά εκτιμώ την αγάπη σας, από τα βάθη της καρδιάς μου. Στο ξεκίνημα χρειάστηκε να κερδίσω πολλούς από εσάς, ωστόσο αν κάτι γνωρίζετε για εμένα, είναι ότι οι προκλήσεις είναι το καύσιμό μου. Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα (όταν μου το επέτρεψαν). Θα έχετε ένα σπέσιαλ μέρος στην καρδιά μου. Με αγάπη και με σεβασμό, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε".