Skip to main content

Έρνανγκόμεθ: «Σπουδαίος παίκτης ο Μπράουν, ιστορική η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό»

Ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται σε δηλώσεις του ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ γνωρίζει πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», από την κοινή τους παρουσία στην «ρόχα», ενώ χαρακτήρισε ιστορική για τους «πράσινους» την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά ο Χουάντσο μίλησε:

Για την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα άλλο συν. Είναι σπουδαίος παίκτης, υπήρξε ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Παίξαμε εναντίον του στα πλέι οφ και μας δυσκόλευε πολύ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται, πήραμε το Ευρωμπάσκετ μαζί του, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχω παίξει πολύ καλά μαζί του. Είναι σπουδαίος".

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: "Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, ήταν σαν τρενάκι. Απολαμβάνω τις ευτυχισμένες στιγμές και μαθαίνω από τα δύσκολα και τους τραυματισμούς. Εκτιμώ τη σεζόν πολύ θετικά, ειδικά τους τίτλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή από το 2-0 στον Ολυμπιακό. Ήταν μια ιστορική σεζόν".

Για το Προολυμπιακό με την Ισπανία: "Υπάρχει πίεση σε κάθε αγώνα με την Ισπανία. Πρέπει να το ζήσουμε με ενθουσιασμό, με την ευκαιρία να προκριθούμε στο σπίτι μας. Ας έρθουν οι φίλαθλοι, ας μας απολαύσουν παίζοντας στη χώρα μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον σπουδαίο στόχο".

Για την κατάστασή του, γιατί εντάχθηκε τελευταίος στην αποστολή: "Με βλέπω πολύ καλά. Αυτές οι μέρες δουλεύω στην τακτική και και στη φυσική κατάσταση. Μετά από λίγες μέρες διακοπών, μού κοστίζει λίγο περισσότερο, αλλά βλέπω την ομάδα αρκετά καλά και με κίνητρο για τον στόχο".

Υπάρχουν καλοκαίρια στα οποία πρέπει να παίζεις περισσότερο, άλλα λιγότερο. Αλλά πάντα να παίζεις για την ομάδα. Αυτό είναι το μυστικό. Πολέμησε στο παρκέ άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και πάλεψε για την ομάδα, για να πάρεις τα μετάλλια. Αυτή ήταν η φιλοσοφία. Οι βετεράνοι, οι οικογένειες, μάς έχουν μάθει τόσα πολλά και αυτά που θα προσπαθήσουμε να εμφυσήσουμε στους νέους".