Skip to main content

Boύτσεβιτς: «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ευρώπη, αν αυτό συμβεί ποτέ, ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν το μεγάλο φαβορί»

Λάτρης της Euroleague και του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Νίκολα Βούτσεβιτς , ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως αν επιστρέψει στην Ευρώποι , οι κόκκινοι του Βελιγραδίου θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θα ήθελα να παίξω στο NBA για όσο περισσότερο μπορώ. Είναι η κορυφαία λίγκα, με τους κορυφαίους παίκτες και τις καλύτερες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στην Ευρώπη. Αν αυτό συμβεί ποτέ, ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά θα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα.

Είμαι μεγάλος φαν του Ερυθρού Αστέρα. Παρακαλουθώ αρκετά τον Αστέρα και την Παρτίζαν στην EuroLeague. Πέρσι ο Αστέρας είχε μία πολύ καλή σεζόν, κερδίζοντας όλους τους εγχώριους τίτλους. Στην EuroLeague δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά εντάξει. Νομίζω ότι φέτος η ομάδα έχει χτιστεί καλύτερα. Ως οπαδός θα ήθελε να κερδίσει ξανά όλους τους τίτλους και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στην EuroLeague.

Η Παρτίζαν έφτιαξε καλή ομάδα. Έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, που δεν έφτασε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Χρειάζεται χρόνος για να δέσουν όλα. Περιμένω και από τις δύο ομάδες να έχουν καλά αποτελέσματα, ακόμα και να παλέψουν για μια θέση στην οχτάδα".