Skip to main content

Παναθηναϊκός: Τα μηνύματα των παικτών στην «πράσινη πρώτη» (vid)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2024/25, με τους «πράσινους» να δίνουν στην δημοσιότητα βίντεο με τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ραντεβού της ομάδας, καθώς και τα μηνύματα των παικτών του Εργκίν Αταμάν.  

"Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι. Πρώτη ημέρα. Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε. "Καλή αρχή και να είναι επιτυχημένη όπως πέρσι", συμπλήρωσε ο Κώστας Σλούκας

Αντίστοιχα, ο Μπαλτσερόφσκι τόνισε "ελπίζω να είναι όπως και η περσινή", ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις υποστήριξε: "Σίγουρα η φετινή σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Ας διασκεδάσουμε".

"Είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι οι προπονήσεις θα είναι οι πιο σημαντικές. Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές, εξαιρετικούς παίκτες, οπότε οι προπονήσεις θα είναι το κλειδί για τις νίκες", ανέφερε ο Λορέντζο Μπράουν, ενώ ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είπε "Αισθάνομαι τέλεια, αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Νέα σεζόν, νέα εποχή".

"Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα εδώ με τα παιδιά και τους προπονητές. Ανυπομονώ να προσπαθήσουμε για το back-to-back", ήταν τα λόγια του Τζέριαν Γκραντ.