Skip to main content

Ομπράντοβιτς: «Είχα παίκτες που δεν ήταν αφοσιωμένοι»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του κλήθηκε να τοποθετηθεί για την αλλαγή των περισσότερων Σέρβων παικτών ενόψει της νέας σεζόν, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι είχε αθλητές που δεν ήταν αφοσιωμένοι στο πλάνο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των ασπρόμαυρων:

«Είμαι προπονητής 35 χρόνια και ποτέ δεν προπόνησα έναν ποιοτικό παίκτη που δεν δούλευε ατομικά. Οι ομαδικές προπονήσεις είναι σημαντικές, αλλά αν δεν δουλέψει ατομικά ένας παίκτης, αν δεν είναι αφοσιωμένος και δεν αγαπάς το μπάσκετ, τότε έχεις πρόβλημα

Δυστυχώς, είχα παίκτες που δεν ήταν αφοσιωμένοι. Και μπορώ να το πω ανοιχτά αυτό, έχω πει το ίδιο και σε αυτούς. Είναι ενδιαφέρον όμως να δει κάποιος πόσοι Σέρβοι παίκτες έχουν περάσει από την Παρτίζαν αυτά τα χρόνια. Θα δείτε ότι είναι μεγάλος αριθμός.

Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες που - για διάφορους λόγους - δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να έρθουν, ίσως επειδή φοβόντουσαν την πρόκληση. Ήταν νέοι, κάποιες φορές οι γονείς τους ή οι μάνατζέρ τους αποφάσισαν για αυτούς, λέγοντας ότι ήταν νωρίς.

Είμαστε περήφανοι, επειδή φέτος έχουμε πολύ νεαρούς παίκτες στο ρόστερ μας και θα πάρουν ευκαιρίες, όπως πήραν κάποιοι πέρυσι. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται και από αυτούς».