Skip to main content

«AS»: «Η Ρεάλ δεν έχει κάνει πρόταση στον Σλούκα»

Το όνομα του Κώστα Σλούκα αναμένεται να… παίξει πολύ έντονα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με την ισπανική «AS» να αναφέρει όμως πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του και κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Φακούντο Καμπάτσο, με προορισμό το ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η «Βασίλισσα» θα εξετάσει την περίπτωση του Έλληνα άσου (που, μην ξεχνάμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε), μόνο αν ο Καμπάτσο κάνει το βήμα για το ΝΒΑ, κάτι που δεν φαντάζει εξαιρετικά πιθανό αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε το ενδιαφέρον του Λάσο για την Έλληνα γκαρντ Κώστα Σλούκα, ο οποίος ενδεχομένως να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε. Η πραγματικότητα είναι πως η Ρεάλ δεν έχει κάνει κάποια πρόταση στον παίκτη, παρά τις φήμες ότι του πρότεινε τριετές συμβόλαιο, έναντι 6 εκατ. ευρώ.

Η επιλογή αυτή θα μπορούσε να υλοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που έφευγε ο Καμπάτσο, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Πριν από την πανδημία, η Ρεάλ κινήθηκε στην αγορά για να μάθει αναφορικά με τους Λάρκιν και Γουίλμπεκιν, αλλά και οι δύο περιπτώσεις ήταν ανέφικτες».