Skip to main content

Μάντζαρης: «Ο Σπανούλης πήγε τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού στην κορυφή»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με τον γκαρντ του Προμηθέα να αποθεώνει τον Νίκο Γκάλη, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κατάλληλο για την δημιουργία ντοκιμαντέρ!

«Έβαλε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης», ήταν τα λόγια του Μάντζαρη για τον Γκάλη, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είπαμε για τον Τζόρνταν, εδώ ήταν ο Πίπεν. Ήταν ο ιδανικός μπαλαντέρ για τον Γκάλη και μαζί πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Μας έφερε τόσες επιτυχίες, πήρε και ως προπονητής το Eurobasket, κερδίσαμε την Dream Team».

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που υπάρχουν, ενώ αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας:

«Πήρε τα πιτσιρίκια στον Ολυμπιακό και τα πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν μπορεί να το κάνει κανένας αυτό. Ήθελε πάντα να κερδίζει. Είναι επαγγελματίας, θέλει να σε κάνει καλύτερο. Θα σου φωνάξει, θα σε εμψυχώσει. Είναι νομίζω ο κατάλληλος για ντοκιμαντέρ!».

Ο Μάντζαρης έκλεισε την αναφορά του στους θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ, με τον Θοδωρή Παπαλουκά, λέγοντας:

«Έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια. Ματς που δεν... υπάρχουν και δεν τα έχουν κάνει ούτε οι Σπανούλης και Διαμαντίδης».