Skip to main content

Ερτέλ: «Θέλαμε τουλάχιστον έναν τίτλο φέτος»

Ο Τόμας Ερτέλ μίλησε για την επανέναρξη της ACB (17/6), ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο μόνος στόχος που έχει μέινει πλέον στους μπλαουγκράνα, είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα:

Για την επιστροφή του στα παρκέ και την επανέναρξη της σεζόν: «Δεν έχω παίξει για σχεδόν ένα χρόνο. Για την ακρίβεια, είχα δυο - τρεις συμμετοχές, όταν ξεπέρασα το πρόβλημα στο γόνατό μου. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ ξανά με την ομάδα. Έχουμε μεγάλη θέληση, ανυπομονούμε να αρχίσουμε. Προπονούμαστε εδώ και έναν μήνα και δουλεύουμε σωστά και όσο διάστημα βρισκόμαστε στη Βαλένθια. Υπάρχει αυτή η θέληση για τους αγώνες». 

 Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στη φετινή Μπαρτσελόνα, λόγω των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι: «Δεν γνωρίζω αν υπάρχει περισσότερη πίεση, όμως θέλαμε να κερδίσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο αυτή τη σεζόν. Δεν τα καταφέραμε στο Κύπελλο. Η Euroleague ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο μόνος στόχος που μας μένει είναι το πρωτάθλημα και θα δώσουμε "μάχη" για να τα καταφέρουμε. 

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μπανταλόνα (17/6, 16:30): «Ίσως το πρώτο παιχνίδι να είναι ξεχωριστό. Απέναντι στην Μπανταλόνα πάντα είχαμε περίπλοκα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα ντέρμπι και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι».