Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (18/12, 21:00) και αναφέρθηκε στην ήττα των ερυθρόλευκων από τη Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα κορονοϊού, έλλειψης κόσμου, που δημιουργεί ένα ακόμα έξτρα κίνητρο, ακόμα και αν ο κόσμος είναι εναντίον σου, είναι ένα δεδομένο. Αυτή τη στιγμή καμία ομάδα δεν δείχνει μεγάλη σταθερότητα, αν εξαιρέσουμε την ΤΣΣΚΑ το τελευταίο διάστημα, όλες οι ομάδες έχουν μεγάλες νίκες και μεγάλες ήττες. Αν είσαι χαλαρός θα χάσεις. Αν δεν παρουσιαστείς έτοιμος πνευματικά και σωματικά, θα χάσεις. Νομίζω τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Πριν από μία εβδομάδα είμαστε πολύ καλοί και τώρα πολύ κακοί. Στο χέρι μας είναι να ξαναεμφανιστούμε καλοί. Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα μας, δεν είμαστε άτρωτοι ή ανίκητοι. Έχουμε όμως ένα καλό γκρουπ παικτών, που δουλεύει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Το ζητούμενο είναι να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς μετά από δύο πολύ καλά παιχνίδια, κάναμε ένα πάρα πολύ κακό σε όλους τους τομείς και πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε.

Αφιερώσαμε τον χρόνο μας πάρα πολύ, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως, αναλύσαμε στο τι κάναμε χτες παρά στο τι θα κάνουμε αύριο.  Αυτή τη στιγμή έπρεπε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για το πώς παίξαμε χτες. Έπρεπε να αναλύσουμε γιατί παίξαμε έτσι. Αυτό που συμφωνήσαμε, πέρα από την τακτική ανάλυση και την προσαρμογή στο παιχνίδι του αντιπάλου, πρέπει να ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να μην παλεύουμε για κάθε φάση. Αν είσαι χαλαρός θα πληρώσεις για κάθε φάση, αυτό είναι η Ευρωλίγκα».