Skip to main content

Ρεάλ M.: Η έκρηξη του Λάσο στο time out που δεν δόθηκε, πριν το τρίποντο του Γιουλ (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με την νίκη από το ΣΕΦ, επικρατώντας με 86-82 του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που το χρωστάει στο τρίποντο – μαχαιριά του Σέρχιο Γιουλ στα 30’’, αλλά και στην… αβλεψία της γραμματείας!

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Χασάν Μάρτιν σημείωνε το 81-79, ο Πάμπλο Λάσο κάλεσε τάιμ άουτ, για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, για την τελευταία επίθεση της Ρεάλ. Η γραμματεία, όμως, δεν κατάλαβε το αίτημα του προπονητή των Καστιγιάνων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά και ο Ισπανός να γίνεται… Τούρκος!

Για μερικά δευτερόλεπτα, όμως, καθώς το λάθος της γραμματείας του βγήκε σε καλό, αφού ακολούθησε το τρίποντο του Γιουλ για το 81-82. Και αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η κατάληξη της τελευταίας επίθεσης της Ρεάλ, ποιες εντολές θα είχε δώσει ο Λάσο και ποια θα ήταν η αντίδραση της – οργανωμένης, μετά από τάιμ άουτ – άμυνας του Ολυμπιακού.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την παρακάμερα του Ολυμπιακού (από το 4.10 και μετά), που δείχνει την κίνηση του Λάσο να καλέσει σε τάιμ άουτ και την… έκρηξη του, όταν κατάλαβε την αβλεψία της γραμματείας!