Skip to main content

Euroleague: Ο Ολυμπιακός στην Πόλη του

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Euroleague, με το ελληνικό ενδιαφέρον, φυσικά, να επικεντρώνεται στην Κωνσταντινούπολη και την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (19:45).

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μία κακή εβδομάδα, με τις δύο εντός έδρας ήττες από Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «ερυθρόλευκους», παραδόξως, να τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας παρά στο γήπεδο τους, καθώς εκτός ΣΕΦ μετράνε τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να κάνουν το 5/7 απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Φενέρ, που θυμίζει… σκιά του εαυτού της, καθώς μετρά επτά ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, κάτι όμως ο πληγωμένος εγωισμός της, κάτι η επιστροφή του Βέσελι αλλά και η μεταγραφή του Γκούντουριτς, μετατρέπουν σε εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι για τους Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00, με το παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας με την Μπάγερν Μονάχου, με τους Λιθουανούς να περνάνε μία δεύτερη περίοδο φόρμας, καθώς μετά το 4-0 της εκκίνησης και τις επτά ήττες στα οκτώ επόμενα παιχνίδια, η Ζαλγκίρις προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο, μετά τις εκτός έδρας νίκες επί  Φενέρ και Εφές, θέλει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών, υποδεχόμενη την Μπασκόνια, η οποία δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι, με τρεις σερί ήττες, ενώ τέλος, στις 22:00 η Βαλένθια φιλοξενεί την ουραγό Χίμκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Ζαλγκίρις – Μπάγερν Μ.

19:45 Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

21:45 Αρμάνι Μ. – Μπασκόνια

22:00 Βαλένθια - Χίμκι