Skip to main content

Τζέιμς, Ράις και Σεραφέν… έκραξαν την Μπάρτσα για την υπόθεση Ερτέλ (pics)

Η κίνηση της Μπαρτσελόνα να… παρατήσει τον Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, ως αντίποινα για τις συζητήσεις του Γάλλου γκαρντ με την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις αρκετών ανθρώπων του μπάσκετ.

Χαρακτηριστικό το ξέσπασμα του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση των Καταλανών, τους οποίους χαρακτήρισε… δικτάτορες!

"Δεν σε θέλουμε στην ομάδα και θέλουμε να φύγεις, αλλά μπορείς να πας μόνο εκεί που σου λέμε... Δεν είναι δικτατορία. Αν δεν με θες, άσε με να φύγω και θα αποφασίσω εγώ τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου", αναφέρει η πρώτη ανάρτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς, μόλις έμαθε πως οι μπαλουγκράνα δεν επέτρεψαν στον Ερτέλ να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Μπαρτσελόνα… ξέσπασε!

"Αναρωτιέμαι πώς δεν τον άφησαν να μπει στο αεροπλάνο. Πάντα έβλεπα την Μπαρτσελόνα να έχει υψηλά στάνταρ στην EuroLeague, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ντροπιαστικό, αλήθεια".

Ο Τζέιμ, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός που αντέδρασε στην απίστευτη κίνηση της Μπάρτσα, καθώς θέση πάνω στο θέμα πήρε και ένας πρώην παίκτης των Καταλανών, ο Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος, απαντώντας στον Τζέιμς, του είπε:

"Λοιπόν, άλλαξε τον τρόπο που τους βλέπεις. Δεν εκπλήσσομαι με ό,τι έγινε".

https://twitter.com/french_savage/status/1341518902627622912

Τον Τόμας Ερτέλ έσπευσε να υπερασπιστεί και ο Ταϊρίς Ράις  ο οποίος τόνισε:

«Δεν τον αφήσατε να μπει στο αεροπλάνο; Του λέτε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του; Έχει οικογένεια! Ελπίζω να πάει στη Ρεάλ εάν αποτελεί μία από τις επιλογές του. Γιατί ο Θεός γνωρίζει ότι αν είχα εγώ αυτή την επιλογή θα είχα πάει!»..