Skip to main content

ELPA: «Αδικαιολόγητη η ενέργεια της Μπαρτσελόνα εις βάρος του Ερτέλ»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την κίνηση της Μπαρτσελόνα να μην επιτρέψει στον Τόμας Ερτέλ να επιστρέψει στην Βαρκελώνη, με την αποστολή της ομάδας, εξέδωσε η Ένωση Παικτών Euroleague, η οποία τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό του Γάλλου παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η “ELPA είναι σοκαρισμένο στο άκουσμα των νέων από την Κωνσταντινούπολη, όταν ,μετά το φινάλε του αγώνα της Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα άφησε τον Τόμας Ερτέλ, έναν δικό της παίκτη, χωρίς την δυνατότητα να επιστρέψει στο σπίτι του, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η «ELPA βρίσκεται σε επαφή με τον Τόμας και τους εκπροσώπους του, τόσο το βράδυ της Τρίτης (22/12), όσο και σήμερα Τετάρτη (23/12) και βρίσκεται στο πλευρό του, στην διαδικασία επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα αλλά και σε ενδεχόμενες μελλοντικές κινήεις του. Επιπροσθέτως, η «ELPA» έχει ενημερώσει την Euroleague για όλες τις λεπτομέρειες του γεγονότος.   Αν και οι διαφορές στα συμβόλαια παραμένουν ένα περίπλοκο γεγονός, κανείς παίκτης δεν πρέπει ποτέ να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, να παραμείνει μόνος του, σε καιρό πανδημίας κορονοϊού, όταν η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων θα πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων.

Η «ELPA» παραμένει σε επαφές με τον Τόμας και βοηθά στο να βρεθούν οι απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η Euroleague και το πειθαρχικό της τμήμα, ώστε να κλείσει η υπόθεση Ερτέλ, αλά και για  εξαλειφθούν αντίστοιχες μελλοντικές καταστάσεις.