Skip to main content

Πασίγνωστος Καταλανός παρουσιαστής κατακεραυνώνει την Μπάρτσα για Ερτέλ (vid)

Κατακραυγή από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ δέχεται η Μπαρτσελόνα για την απόφαση της να μην επιτρέψει στον Ερτέλ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της ομάδας για να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη.

Ιδιαίτερα σκληρή προς τους Μπλαουγκρανα ήταν και η τοποθέτηση ενός από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της χώρας, του Καταλανού Josep Pedrerol, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν οι υπεύθυνοι αυτής της πράξης  από τον σύλλογο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, με  πάνω από 1 εκ. ακόλουθους στο Twitter, τόνισε:

«Αυτός που πήρε την απόφαση, έβαλε τα αντι-μαδριλένικα αισθήματα του  πάνω από την υγεία, εν μέσω πανδημίας. Άφησε τον παίκτη του στο αεροδρόμιο επειδή έμαθε οτι διαπραγματευόταν με την Ρεάλ. Εγκατέλειψε τον παίκτη εν μέσω πανδημίας; Αυτό πως ονομάζεται; Έχει να κάνει με τις αξίες του αθλητισμού; Ο προπονητής και οι συμπαίκτες του πώς νιώθουν; Είναι περήφανοι για αυτήν την κίνηση; Αυτό "λερώνει" την εικόνα της ομάδας που πάντα ήταν παραδειγματική. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να φύγουν από τον σύλλογο και από τον αθλητισμό γενικότερα».