Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Κάποια ματς τα χάσαμε στον πόντο, κοιτάμε μπροστά» (vid)

Μετά την φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Ιωνικό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα επτά απαιτητικά παιχνίδια που έδωσα οι ερυθρόλευκοι σε διάστημα 20 ημερών, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του Πειραιά έχασε κάποια ματς στις λεπτομέρειες.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων:

«Παίξαμε σε 20 μέρες επτά παιχνίδια, πολύ απαιτητικά, παιχνίδια με παράταση, στον πόντο, παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε σήμερα παιδιά που μας βοηθάνε πολύ στην προπόνηση αλλά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, ο Ιωνικός έπαιξε πολύ καλά, είχε πολύ καλή καθοδήγηση, έπαιξε ζώνη για 40’ και εμείς έπρεπε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, τις οποίες άλλες φορές κάναμε καλά και άλλες όχι. Οι τραυματισμοί είναι ένα μέρος του αθλητισμού. Ο Βεζένκοφ πιστεύω θα είναι διαθέσιμος να κάνει προπόνηση. Θα δούμε αν πονάει, αυτή τη στιγμή νιώθει ακόμα ενοχλήσεις. Ο Παπανικολάου δεν θα είναι. Ο Σπανούλης είχε κάποιες ενοχλήσεις, έμεινε έξω. Ο Σλούκας είχε πάιξει πολύ χρόνο και έπρεπε να μείνει έξω και ο ΜακΚίσικ έπαιξε μόνο τα πρώτα 8-9 λεπτά. Νομίζω ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε 4 καλές προπονήσεις. Για την ελληνική πραγματικότητα είναι πάντα ξεχωριστό ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο.

Οι προπονητές φτιάχνουν την προετοιμασία με βάση τον αντίπαλο, τακτικά. Φυσικά και είναι κρίσιμο παιχνίδι, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο. Είμαστε μια ομάδα καινούρια, υπάρχει μια αναπροσαρμογή ρόλων, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Η γνώμη μου είναι πως είμαστε ανταγωνιστικοί, όλα τα ματς τα παίζουμε στον πόντο, για κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε, ένα γλίστρημα, είναι κάτι που πραγματικά με στεναχωρεί.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Μπαρτσελόνα, την Αρμάνι έξω, την Ζαλγκίρις, όμως τα χάσαμε και δεν μπορούμε να κλαίμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μας. Τα παιδιά του Ιωνικού τα ξέρω γιατί είμαστε στην Ελλάδα και παρακολουθώ παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Αγγέλου, επειδή θα κάνει πολύ καλή δουλειά και θα αναδείξει το ταλέντο των παικτών».