Skip to main content

Πρίντεζης: «Nίκη με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για τα play offs» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (5/2) και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν τη νίκη για να συνεχίσουν να έχουν πάρα πολύ καλές πιθανότητες για τα play offs.

 

 

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Τηρουμένων των αναλογιών και της κατάστασης, καθώς τα ντέρμπι πλέον δεν είναι πάρα πολλά και ο κόσμος δεν μπορεί να απολαύσει περισσότερα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δυστυχώς πλέον μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε μόνο δύο παιχνίδια μέσα στην χρονιά, εκτός αν τύχουν και παιχνίδια στα Play offs, γι αυτό τον λόγο είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για εμάς, γιατί κερδίζοντας το παιχνίδι θα συνεχίσουμε να έχουμε κάποιες πάρα πολύ καλές πιθανότητες για να συνεχίσουμε για τον μεγάλο μας στόχο, τα Play offs. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, μπορεί να είναι μια σημαντική νίκη για όποιον την καταφέρει, για τους εκάστοτε στόχους της, αλλά είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει πολύς κόσμος. Νομίζω πως οι ξένοι από την πρώτη στιγμή γνωρίζουν τι σημαίνει το συγκεκριμένο ντέρμπι και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.»

Για τις απουσίες: «Πολλές φορές μια απουσία συσπειρώνει μια ομάδα. Ο Νέντοβιτς είναι ένας πολύ καλός παίκτης επιθετικά, σίγουρα δίνει πολύ ποιότητα στον Παναθηναϊκό, είναι 15-20 κατοχές που παίρνει σε κάθε παιχνίδι, που θα τις πάρουν άλλοι παίκτες, οπότε πάλι χρειάζεται προσοχή. Βέβαια έχουμε και εμείς δύο πολύ σημαντικές απουσίες, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί, να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να βρισκόταν ψηλότερα στην βαθμολογία: «Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στο τέλος και έχουμε κερδίσει κάποια παιχνίδια στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει 2-3 ακόμα παιχνίδια, όμως θα μπορούσαμε να μην είχαμε πετύχει κάποια κρίσιμα καλάθια, όπως με την Μακάμπι στο γήπεδο μας και να είχαμε 1-2 νίκες λιγότερες και σήμερα να μιλούσαμε για κάτι άλλο. Θεωρώ πως πρέπει να το διαχειριστούμε, είμαστε έμπειρη ομάδα και κάθε παίκτης πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να έχει διάρκεια για να πετύχει τους στόχους του».

Για τον ρόλο του: «Νιώθω καλά, θέλω όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα, προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όποιο ρόλο μου δώσει ο προπονητής μου. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, έχω περάσει από όλους τους ρόλους στον Ολυμπιακό. Έχω δηλώσει πως δεν έχω σκοπό να το τραβήξω από τα μαλλιά, αλλά για όσο χρόνο μου ζητηθεί, θέλω να δίνω το καλύτερο μου πρόσωπο. Το έχω κάνει και στο παρελθόν, έχει τύχει να είμαι εκτός αποστολής, να παίζω λίγο, να παίζω πολύ, οπότε χαρά μου να βρίσκομαι εδώ».