Skip to main content

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Κάτας στον πάγκο του Ισραήλ με Ρουμανία (19/2)

Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή των επερχόμενων αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2), λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις του τριφυλλιού.

Παράλληλα, αυτή η απόφαση… έλυσε τα χέρια του Όντεντ Κάτας, ο οποίος θα έπρεπε, στις 19 του μήνα, να βρισκόταν σε… δύο διαφορετικά γήπεδα την ίδια ημέρα. Στην Μόσχα, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ και στην Πολωνία, για το ματς της Ρουμανίας με το Ισραήλ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, έτσι ο Ισραηλινός προπονητής θα έπρεπε να εξασφάλιζε την απαραίτητη άδεια από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μπορούσε να βρεθεί στον πάγκο τη Εθνικής ομάδας της χώρας του, για το παιχνίδι με την Ρουμανία.

Τελικά, η αναβολή των επερχόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού, ουσιαστικά τον έβγαλε από την δύσκολη θέση και σύμφωνα με το Walla!Sport,  ο Κάτας θα αναχωρήσει την Δευτέρα (15/2) με προορισμό το Ισραήλ και εν συνεχεία, μαζί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, να ταξιδέψει για την Πολωνία, ενόψει των αγώνων με Ρουμανία (19/2) και Ισπανία (21/2).

Να σημειωθεί πως αμφότερα τα παιχνίδια είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος για το Ισραήλ, που έχοντας ήδη κάνει το 4/4 στον Α’ όμιλο, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στην τελική φάση του Eurobasket 2022.