Skip to main content

Euroleague: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ

Την αναβολή των επερχόμενων αγώνων του Παναθηναϊκού, με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2), για την 6η  και 25η αγωνιστική της Euroleague, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Την αναβολή των δύο αναμετρήσεων αιτήθηκε ο Παναθηναϊκός, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που μαστίζουν τις τελευταίες ημέρες τους πράσινους, αίτημα το οποίο έκανε αποδεκτό η διοργανώτρια αρχή. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται το παιχνίδι της Αγίας Πετρούπολης απέναντι στην Ζενίτ, για την 6η αγωνιστική.

Τα παιχνίδια της Turkish Airlines EuroLeague για την 6η και 25η αγωνιστική, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας Παναθηναϊκός, τα οποία ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, αναβλήθηκαν. Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή τους λόγω παικτών ευρισκόμενων σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να διαθέτει λιγότερους από οκτώ παίκτες, όπως απαιτείται για τα παιχνίδια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Euroleague, προσθέτοντας πως, σε συνεννόηση και με τις δύο ομάδες, θα εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις για τον ορισμό των αναμετρήσεων σε νέες ημερομηνίες.