Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Η ευθύνη είναι δική μου»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναικό με 81-73, υπογραμμίζοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας του.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος δήλωσε ότι: "Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη νίκη, έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο από το σκορ πως δεν ξεκινήσαμε και δεν τελειώσαμε καλά το παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα και γι αυτό τρέξαμε το γήπεδο και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Μετά το τρίτο δεκάλεπτο ήρθαν κάποια λεπτά που δεν βάλαμε δυο - τρία σουτ, αυτό έδωσε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την ευκαιρία να ξεφύγει εκ νέου και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Δεν δείξαμε την επιθετικότητα που χρειαζόταν την στιγμή που μειώσαμε στο σουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ".

Για το αν η φετινή σεζόν λόγω κορονοϊού αφήνει ένα δίδαγμα σε όλους: "Οι ομάδες που στηρίζονται πολύ στον κόσμο, όπως η Μακάμπι, είδαν την πανδημία να τους κοστίζει. Για μας είναι πολύ σημαντικό επίσης πως δεν έχουμε έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό που παίζουμε. Η εικόνα που έχουμε, δεν είναι αυτή που θέλω. Η ευθύνη είναι δική μου, και δεδομένα θέλω να παίξουμε καλύτερα στην πορεία".