Skip to main content

Euroleague: Οι απουσίες της Πέμπτης (8/4)

Με πέντε παιχνίδια εκκινεί η πρώτη ημέρα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής φάσης της Euroleague, με τις ομάδες, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, να αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα απουσιών.

ΤΣΣΚΑ - Βιλερμπάν (20:00)

Με τρεις απουσίες θα παραταχθούν οι Ρώσοι, καθώς εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μιλουτίνοφ, Μπολομπόι και ο τιμωρημένος Τζέιμς.

Όσον αφορά τους Γάλλους, ταξίδεψαν στην Μόσχα χωρίς τον Στράζελ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χάουαρντ.  

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός (20:00)

Αρκετές απουσίες έχουν οι Λιθουανοί, καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μιλάκνις, Ρούμπιτ και Χέιζ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ (20:45)

Σημαντικές απουσίες για τους Τούρκους, στο σπουδαίο παιχνίδι με την Ρεάλ, καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Βέσελι και Ουλανόβας, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Ντε Κολό.

Από πλευράς Ρεάλ, στην Μαδρίτη παρέμεινε ο εδώ και καιρό τραυματίας Ράντολφ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γιουλ.

Άλμπα Β. - Ερυθρός Αστέρας (21:00)

Χωρίς τον Νίκιτς θα παραταχθούν οι Γερμανοί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Λο. Όσον αφορά τον Αστέρα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Ριθ και Κολόμ.

Βαλένθια – Μπασκόνια (22:00)

Με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί η Βαλένθια στον… εμφύλιο με την Μπασκόνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στον Τζεκίρι και θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χένρι.