Skip to main content

Διαμαντίδης: «Με έφθειρε ψυχολογικά αυτή η εμπειρία»

Για την ψυχολογική φθορά που του προξένησε η πρώτη σεζόν στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος, όμως, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει κανονικά στο πόστο του, ώστε να βοηθήσει την ομάδα και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Ξέρουμε την κατάσταση που αναλάβαμε πέρσι και τι θα αντιμετωπίσουμε και φέτος. Με τα εφόδια που έχουμε, την καλή χημεία και την συσπείρωση που έχουμε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό Θα κάνουμε και λάθη αλλά θέλουμε να κάνουμε το μικρό βήμα παραπάνω φέτος. Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές στον Παναθηναϊκό και θα είμαστε εδώ ενωμένοι, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύω πως θα κάνουμε το μικρό βήμα και η ομάδα θα έχει μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Δεν προσεγγίζω την κατάσταση με καθαρά διοικητική βλέψη. Με τα παιδιά που είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ήταν μια δύσκολη εμπειρία,, που ψυχολογικά με έφθειρε, αλλά όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που έχεις περάσει τόσα χρόνια μαζί στο παρκέ και σε βοήθησαν, θα συνεχίσουμε μαζι γι να βοηθήσουμε. Ήταν καλό γιατί απέκτησα εμπειρίες και συνεχίζω να μαθαίνω πράγματα.