Skip to main content

Αλβέρτης: «Μην μιζεριάζουμε το μπάσκετ»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το μπάσκετ, ώστε να ακολουθήσουν καλύτερες ημέρες.

Αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την ομάδα, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή της, από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό πριν από 31 χρόνια. Όλα στην ζωή κάνουν έναν κύκλο, εμείς είμαστε στην αρχή ενός καινούριου κύκλου. Έχουμε κάτσει να βοηθήσουμε την ομάδα να υπάρχει με τα δεδομένα της, στο καλύτερο επίπεδο.

Όσοι είμαστε εδώ, έχουμε έναν κοινό παρονομαστή, την μπάλα του μπάσκετ. Επειδή κοινωνικά τα πράγματα δεν είναι ωραία και έχει πέσει μιζέρια, μην το κάνουμε και στο μπάσκετ. Δεν είναι ωραίο για το άθλημα. Είναι κάτι το οποίο έχουμε σαν χώρα, ας το στηρίξουμε και να περιμένουμε καλύτερες μέρες.

Από εκεί και πέρα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Προτεραιότητα μας είναι να μείνει ο ελληνικός κορμός Από την στιγμή που ξέρουμε τι δεδομένα έχουμε, θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση και από εκεί και πέρα θα συνεχίσουμε.  Φυσικά και έχουν γίνει επαφές και πιστεύω να βρούμε την άκρη για να παραμείνει ο κορμός που θέλουμε μαζί.