Skip to main content

«Η Μπασκόνια δεν θέλει να της φύγει άλλος βασικός όπως ο Πολονάρα»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ισπανικής ιστοσελίδας Encestado, η Μπασκόνια δεν θέλει να της φύγει άλλος βασικός παίκτης όπως ο Πολονάρα, μετά την αποχώρηση του Πιέρια Χένρι αλλά και τις φήμες που θέλουν ότι ο Γκιεντράιτις έχει επιλογές από ομάδες του NBA.

Ο Ακίλε Πολονάρα έχει δεχθεί μερικές προτάσεις από ομάες της EuroLeague, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι θα μείνει στην Μπασκόνια. Η πρώτη πρόταση για ανανέωση, τον Μάρτιο, ήταν χαμηλή, αλλά βελτιώθηκε τις επόμενες μέρες, καθώς η Μπασκόνια θέλει να τον κρατήσει. Όπως διαβάζουμε στο Encestado, περισσότερα χρήματα και δύο χρόνια συμβόλαιο είναι αυτά που ο παίκτης επιθυμεί για να συνεχίσει. Ο Πολονάρα εκτιμά ιδιαίτερα ότι παίζει πολύ καλά υπό τις οδηγίες του κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τον έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Στην παραγματικότητα, βρήκε ένα τρόπο να ανέβει εδώ και 1.5 χρόνο που συνεργάζεται με τον κόουτς Ιβάνοβιτς, αφού υπό τις οδηγίες του προπονητή Περάσοβιτς, είχε λίγα λεπτά συμμετοχής.

 Στην Φενέρμπαχτσε, θα γίνει ένα παίκτης που θα παίζει λογικά βασικός, αλλά δεν θα έχει το κομβικό ρόλο όπως στην Μπασκόνια, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Γκούντουριτς θα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες και ο Πιερ ανανέωσε. Δεν φαίνεται η Αρμάνι Μιλάνο να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αφού έχει ως βασικός φόργουορντ τον Μίτσοφ, αλλά η Εφές ίσως να ενδιαφερθεί μελλοντικά, ανάλογα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μετά την αποχώρηση του Πιέρια Χένρι, η Μπασκόνια δεν θέλει να της φύγει άλλος βασικός παίκτης όπως ο Πολονάρα και ακόμη περισσότερο, όταν υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα συνεχίσει ο Γκιεντράιτις στην ομάδα από την χώρα των Βάσκων, αφού έχει επιλογές για το NBA.