Skip to main content

«Αποφασίζει για Κάλινιτς η Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Παρτιζάν»

Την τελική της απόφαση, αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίκολα Κάλινιτς, αναμένεται να πάρει η Μπαρτσελόνα, όπως υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος, που μάλιστα κάνει  αναφορά για ενδιαφέρον για την περίπτωση του Σέρβου φόργουορντ, τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού, όσο και από την Παρτιζάν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Encestando.es», η Μπαρτσελόνα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Σέρβου φόργουορντ και περιμένει να δει τι θα γίνει, ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα του, την Βαλένθια. Ο Κάλινιτς έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες των νυχτερίδων πως θέλει να συνεχίσει σε ομάδα της Euroleague και μόλις οριστικοποιηθεί το… διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε αναμένεται και η Μπάρτσα να  επισημοποιήσει την πρόταση της, προς τον Κάλινιτς.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως η δεύτερη ομάδα της Euroleague, η οποία ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κάλινιτς είναι ο Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Παπαπέτρου δεν έχει βάλει, ακόμα, την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Έλληνας διεθνής συνεχίζει να σκέφτεται το ΝΒΑ, με τους πράσινους να θεωρούν τον Σέρβο ως μία εναλλακτική λύση, σε περίπτωση αποχώρησης του.

Όσον αφορά την Παρτιζάν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τους Πάντερ και ΛεΝτέι, βλέπει στο πρόσωπο του Κάλινιτς, ακόμα έναν παίκτη του υψηλότερου επιπέδου, ο οποίος θα μπορέσει να οδηγήσει την Παρτιζάν, στην επιστροφή της στην Euroleague.