Skip to main content

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, μπορεί την οκτάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο «basketfaul» για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στα playoffs της Euroleague τη νέα σεζόν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο το οποίο μπορεί να βρεθεί στο Top 8.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής δήλωσε αρχικά ότι: «Οι ισορροπίες στην Ευρωλίγκα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Οι ομάδες που ήταν πέρυσι στο Top8 παραμένουν υποψήφιες και φέτος. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και μπορεί να τις πιέσει».

Σχετικά με τον Σέιν Λάρκιν, ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Ο Λάρκιν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Πήγε στην εθνική ομάδα (σ.σ. για το Προολυμπιακό τουρνουά), έχοντας τον τραυματισμό αυτό. Έκανε δύο προπονήσεις και χτύπησε ξανά. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί για έξι εβδομάδες. Το συμβόλαιό του έχει NBA out, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει».

Τέλος, ο προπονητής της Εφές είπε για τον αντικαταστάτη του Σερτάτς Σανλί: «Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις ξένων για τον αντικαταστάτη του Σανλί. Ωστόσο και οι τρεις παίκτες περιμένουν το ΝΒΑ, οπότε η υπόθεσή τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε τρεις εβδομάδες. Και οι τρεις έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά η δεύτερή τους επιλογή είναι η Αναντολού Εφές».