Skip to main content

Τζόρτζεβιτς: «Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών»

Μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε ότι δεν συμφωνεί με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι Τούρκοι θα έπρεπε να είχαν τελειώσει το ματς διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Πρέπει να δω στο βίντεο γιατί με κάποιες αποφάσεις δεν συμφωνώ. Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και δεν συμφωνώ. Σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνονται τέτοια λάθη. Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι τέλους, παρ' όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήτρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος προπονητής είπε: «Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και θέλω να δω τι έγινε στο τέλος για να πω πως αισθάνομαι. Σε αυτό το επίπεδο κάποια πράγματα... Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Έχω πολλά συναισθήματα στο μυαλό μου, δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη απέναντι σε αθλητές. Πάντα θέλω το fair play και για τις δύο ομάδες, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να ζήσουμε με το αντιαθλητικό που δόθηκε στο φινάλε, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες, έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».