Skip to main content

Πρίφτης: «Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Εφές, είμαστε πολύ πιο ικανοποιημένοι»

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, είχαμε μία πειστική βραδιά, παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ, είχαμε κάποια κενά, αλλά είχαμε καλή εμφάνιση γενικά. Είμαστε χαρούμενοι, αξίζαμε να κερδίσουμε και θέλαμε, πρέπει όμως να ηρεμήσουμε αμέσως και να ξεχάσουμε, να είμαστε σοβαροί, γιατί έχουμε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο ματς με μία πολύ physical ομάδα. Η παρουσία των οπαδών είναι πολύ σημαντική για εμάς, μας έδωσαν ώθηση και μας βοήθησαν πολύ.

Είμαι ικανοποιημένος, είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια και μακρινό σουτ, τρέξαμε καλύτερα, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα διατηρήσουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια, είχαμε κενά. Είμαστε πιο ικανοποιημένοι από άλλες φορές, πρέπει να βελτιωνόμαστε, προσπαθούν και δουλεύουν τα παιδιά, δεν πάνε όλα με τον ρυθμό που θέλουμε, χρειάζεται χρόνος.

Προφανώς οι αριθμοί λένε ότι παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, αλλά αν δεν βάλεις δύο καλά σουτ, σε κάνει πιο διστακτικό στην άμυνα, παίζουν και τα δύο ρόλο, κρατήσαμε μία ταλαντούχα ομάδα σε χαμηλό σκορ, δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει απουσίες και παίζει ρόλο αυτό, πρέπει να το πούμε. Ήταν καλύτερη η απόδοσή μας και στους δύο τομείς, πρέπει να παίζουμε άμυνα για να είμαστε καλύτεροι και στους δύο τομείς».