Skip to main content

Ολυμπιακός -Μπαρτζώκας και Πρίντεζης αποθέωσαν τον ηγέτη Σλούκα (vid)

Η Euroleague κάνει… focus στον Κώστα Σλούκα, τον οποίο χαρακτηρίζει ως νέο ηγέτη του Ολυμπιακού, μετά την αποχώρηση του θρυλικού Βασίλη Σπανούλη, άποψη με την οποία συμφωνούν, τόσο ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης.

Το βίντεο της Euroleague ξεκινά με μία ιστορική αναδρομή στις δύο B2B κατακτήσεις της Euroleague, για τις οποίες μίλησαν, τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης, όσο και ο Κώστας Σλούκας.

«Ήταν μια σπουδαία στιγμή για την ομάδα, μας πήρε κάποιο διάστημα για να καταλάβουμε τι είχε συμβεί, αλλά ήταν κάτι το φοβερό, γιατί μετά από 15 χρόνια πανηγυρίσαμε την Euroleague, απέναντι σε δύο εξαιρετικές ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ» ήταν τα λόγια του Πρίντεζη για το ευρωπαϊκό της Πόλης, ενώ για την κατάκτηση του τροπαίου στο Λονδίνο, ο Σλούκας είπε:

«Ήμουν ενθουσιασμένος και παράλληλα πολύ περήφανος, γιατί πετύχαμε κάτι ιδιαίτερο, τόσο για την ομάδα, όσο και για την χώρα μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι συνέβη».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του «Σλούκι Λουκ».

«Είναι ένα μεγάλο όπλο για κάθε προπονητή γιατί έχει την δυνατότητα να δημιουργεί για άλλους παίκτες, ώστε να σκοράρουν. Θέλουμε να δείξει την ηγετική του προσωπικότητα, θέλουμε να δείξει το ταλέντο του, όμως ταυτόχρονα να είναι ένα κομμάτι της ατμόσφαιρας και της φιλοσοφίας που θέλουμε να χτίσουμε στην ομάδα», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ ο Πρίντεζης, από την πλευρά του, τον χαρακτήρισε ηγέτη της ομάδας, αναλύοντας τα στοιχεία που τον έχουν φέρει εκεί που βρίσκεται.  

«Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης της ομάδας. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, λόγω της δουλειάς αλλά και της νοοτροπίας του, κάτι που είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες, κυρίως τους νεώτερους. Αν έχεις σωστή νοοτροπία και αν δουλεύεις καλά, τότε μπορείς να επιτύχεις».

Το βίντεο – αφιέρωμα της Euroleague στον Κώστα Σλούκα έκλεισε με λόγια του ίδιου, ο οποίος μίλησε για τον λόγο που τον έκανε να αποφασίσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2020.  

«Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους θέλω η ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους που έθεσε στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτός είναι βασικά ο λόγος που επέλεξα να επιστρέψω πέρσι στον Ολυμπιακό. Γιατί η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν έμπαινε στα play offs, γι αυτό προσπάθησα να προσθέσω την μικρή λεπτομέρεια που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, για να προκριθεί στην οκτάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες».