Skip to main content

Παναθηναϊκός-Ούνικς 72-74: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι πράσινοι

Ο Παναθηναικός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ούνικς Καζάν, από την οποία ηττήθηκε εντός έδρας με 74-72 και έπεσε στο 2-7, με την Ρωσική ομάδα να ανεβαίνει στο 4-5.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε με οχτώ πόντους (9-1, 5'), με την Ούνικς Καζάν να μαζεύει την διαφορά και τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο τέλος της πρώτης περιόδου (15-15). Ίδιο σκηνικό στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με ένα πόντο στο τέλος του ημιχρόνου (36-35).
 
H Ρωσική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απαντήσεις και τους δύο συλλόγους να έχουν ισοπαλία στο τέλος της τρίτης περιόδου (54-54). Το ματς έγινε θρίλερ στην τέταρτη περίοδο και οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ, με τον Λορέντζο Μπράουν για την Ούνικς Καζάν να ευστοχεί σε σουτ δύο πόντων στα 19.7'' για το τέλος, με την προσπάθεια του Ιωάννη Παπαπέτρου αμέσως μετά να είναι άστοχη και την Ρωσική ομάδα να νικάει εκτός έδρας με 74-72.
  
 
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-35, 54-54, 72-74
On Fire:  Ο Καναάν και ο Βοροντσέβιτς με 15 πόντους
Η μεγαλύτερη διαφορά: Το 9-1 (οι οχτώ πόντοι διαφορά για τον Παναθηναικό στο 5' λεπτό).
Ξεχώρισαν: Από την Ούνικς Καζάν διακρίθηκαν οι Καναάν (1ρ. και 5 ασίστ) και ο Βοροντσέβιτς με 15 πόντους έκαστος. Από τον Παναθηναικό ξεχώρισαν οι Μέικον (1ρ. και τρεις ασιστ) και Παπαγιάννης (17ρ.) με 14 πόντους. 
Το στατιστικό που έκανε την διαφορά: Το 25% του Παναθηναικού στα τρίποντα, με την Ούνικς Καζάν να έχει 39.1%.
Διαιτητές:  Πέρεθ, Πάντερ, Ομπρκνεζέβιτς    
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.