Skip to main content

Ρεάλ-Ζαλγκίρις 95-82: Άνετη και ωραία η βασίλισσα με καθοριστικούς Γιαμπουσελέ και Γιουλ

 Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε το γκάζι ιδιαίτερα στην πρώτη και στην τέταρτη περίοδο και επικράτησε στο ρελαντί της Ζαλγκίρις Κάουνας με 95-82, με αποτέλεσμα να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 7-2, ενώ οι "πράσινοι" έπεσαν στο 0-9.

 Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ δυνατά και παίζοντας πιο αποτελεσματικά, ήταν μπροστά με εννιά πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (20-11). Το σκορ ήταν ιδιαίτερα υψηλό στο δεύτερο δεκάλεπτο με την Ζαλγκίρις Κάουνας να βγάζει αντίδραση και να μειώνει στους τέσσερις πόντους (24-20), με τους μερένγχες να διατηρούν το προβάδισμα τους και να προηγούνται με έξι πόντους στο τέλος του ημιχρονου (51-45). 

 Παρότι οι ¨πράσινοι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, η βασίλισσα κράτησε την απόσταση και είχε διαφορά πέντε πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου (75-70). Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ρυθμούς στην τέταρτη περίοδο και με ένα επί μέρους σκορ 20-12, νίκησε εντός έδρας την Ζαλγκίρις Κάουνας με 95-82.

 Από την Ρεάλ Μαδρίτης διακρίθηκαν οι Γιαμπουσελέ (6ρ. και μία ασίστ) και Γιουλ (τέσσερις ασίστ και δύο ριμπάουντ) με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την Ζαλγκίρις Κάουνας ξεχώρισε ο Καβανό (4ρ. και μία ασίστ), με τους Γκίφει και Λεκαβίτσιους να σκοράρουν από δωδεκα πόντους έκαστος. 

Δεκάλεπτα: 20-11, 51-45, 75-70, 95-82

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.