Skip to main content

Euroleague – Ισπανικός εμφύλιος

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Euroleague και παράλληλα μια διαβολοβδομάδα διαφορετική από τις συνηθισμένες, καθώς διεξήχθησαν μόλις οκτώ από τα συνολικά 18 παιχνίδια.

Το σημαντικότερο παιχνίδι διεξάγεται στην Μαδρίτη, εκεί που η Ρεάλ υποδέχεται την Μπασκόνια (21:45), στον ισπανικό… εμφύλιο της ημέρας, με τους Καστιγιάνους να θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο του πρώτου γύρου, όταν και είχαν περάσει με 88-60 από την Βιτόρια.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρούντι Φερνάντεθ, Τριστάν Βούκσεβιτς και Τρέι Τόμπκινς, ενώ από πλευράς Μπασκόνια θα απουσιάσουν οι Βάνια Μαρίνκοβιτς και Σάντερ Ραϊέστε

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 19:00, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται την Βιλερμπάν, με τους Μοσχοβίτες να ψάχνουν την ρεβάνς για την ήττα με 70-68, στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αμφίβολος ενόψει της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Κλάιμπερν, για την ΤΣΣΚΑ, ενώ η Βιλερμπάν θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι με σημαντικές απουσίες, αυτές των Λάιτι, Μόργκαν, Χάουαρντ και Γουεμπανιάμα, ενώ αμφίβολος είναι ο Καουντί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μ. – Βιλερμπάν

21:45 Ρεάλ Μ. - Μπασκόνια