Skip to main content

Ράντονιτς: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, εμείς είμαστε μακριά από την επιθυμητή μας εικόνα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (27/1, 21:00) με τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μιλά για την αγωνιστική ετοιμότητα, τόσο της ομάδας του, όσο και του Ολυμπιακού.

«Το πρόγραμμα είναι αυτό, καλώς ή κακώς. Μετά από δύο παιχνίδια, σε Γαλλία και Σλοβενία, είμαστε ήδη στην Αθήνα και δουλεύουμε στην απόκατάσταση της ομάδας Δεν παίξαμε καλά απέναντι στην Βιλερμπάν, κάναμε πολλά λάθη, κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την ενέργεια και δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε», ήταν τα αρχικά λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς, για να προσθέσει:

«Για να υπάρξει βελτίωση χρειαζόμαστε χρόνο, προπόνηση και παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο θα χρειαστούμε να για επιστρέψουμε στο επιθυμητό μας επίπεδο, από το οποίο απέχουμε αρκετά αυτή τη στιγμή.

Φυσικά ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τον οποίο και αποθέωσε.

«Μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα που παίζει εξαιρετικά, έχει πολλούς λόγους να ελπίζει πως θα φτάσει μακριά στην Euroleague. Όπως είπα πριν, πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και πως μπορούμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό, όσο το δυνατόν… αναίμακτα!»